miércoles, 30 de mayo de 2018


Avui m'he trobat amb un amic quan anava arreplegar al meu nét a la guarderia. En hem saludat; Li he preguntat, "estàs ?-- Si de categoriama dit ell. Ell m'ha preguntat el mateixla meua resposta ha sigut "Molt  també, no puc queixar-me". Quan ja és separàvemcadascú a la seua marxa, ell es gira i hem pregunta, "¿Com vius, vius ?". La meua resposta ha sigut, "Molt  i tranquil, la vida és molt fàcil si ho entenem i posem en marxa el sentit comú". Ell ha estat d'acord amb això, però a continuació hi ha apostil-lat, "Però s'en adonem d'això massa tard".

La dona que apareix en la foto havia viscut la vida sempre patint i buscant allò que faltavaaçò havia passat factura vàries vegades, el desassossego de veure que mai arribava  aconseguir totes aquelles il·lusions que existien fora d'ella, la feien sofrir, i allò que era pitjor, no la deixaven gaudir de allò que realment tenia; la vida, la salut, sa casa, la seua família i la seua faena. Vivia una vida buida fins que un dia s'en adona que si parava un poc el seu ritme i, en vegada de buscar fora d'ella, començava a buscar a dins d'ella, possiblement encontraria tot allò que a fora is impossible encontrar.


Des d'entonce és adono que; passejar, prendre el sol, gaudir del paisatge, llegir, pensar, compartir amb amics les seues noves impressions sobre la vida, l'omplien; i que tot això era gratis el que li possibilitava dedicar més temps a la seua vida perquè necessitava emprar menys temps per a canviar-ho per coses. I va apendre que la vida; tant si plou, si fa sol, si fa vent o si fa fret, sempre és meravellosa, i que cal gaudir-la a tot moment, des de la tranquil·litat, serenitat, equanimitat i control mental.













martes, 29 de mayo de 2018

Foto callejera

 Foc en el carrer de la Reina, fa uns anys. Els bombers actuen.

La relaxacio del viatge en tren, junt als pensaments que el moment produeix, la cara ho transmet.

Es veu que el tren ajuda a que la gent deixe anar els seus sentiments

Buscanse la vida com bonament pot, sempre acompanyat per el seu fidel company.

Bueno, no fa falta dir res.

De festa la juventut explota de vida i alegría.

Amb musica, la vida, sempre será altra cosa.

Esta clar, no! Pues no fa falta mes explicacio.

Com es pot vore, la sombra del poder sempre es mes gran que pareix a simple vista.